LOPPUTULOS

Lopputuloksena ei se yksikään hammas jäänyt alaleukaani, sillä sekin jouduttiin poistamaan, kun hammas oli kosketusarka. Kummallista, ettei ulkopuolinen voi nähdä, että olen alahampaaton, sillä pystyn puhumaan normaalisti eikä suuni ole painunut mitenkään sen tähden. On kuitenkin hyvä saada jonkin tason proteesi alas, että voi taas syödä normaalisti.  Toivottavasti leukani jo paranee lopullisesti.

Jumala järjesti taas minulle auton. Sain Jumalalta käsirahan ja loput on velkana. Mutta siitäkin on jo neljäsosa maksettu, sillä molemmat tyttäreni ja vävyni maksoivat siitä aika summan joululahjaksi. Kyseessä on musta Ford Focus, kuusi vuotta edellistä uudempi ja 14 cm leveämpi kuin edellinen.

Edellinen autoni ei enää mennyt katsastuksesta läpi. Jouduin kuitenkin heti aluksi ongelmiin autoni kanssa, kun autokatos, jossa on ritiläovet, on rakennettu 80-luvulla ja silloin autot olivat nykyistä kapeampia. On vaikea saada autoa mahtumaan ovista, sillä jää vain muutamia senttejä kummallekin puolelle tilaa, kun ajan ovesta sisään ja ulos. Kolaroin autoni ja naapurin auton heti aluksi, kun en ymmärtänyt, että uudemman auton käytös on hiukan erilainen kuin edellisen. Mutta onneksi autoni saatiin korjattua, vaikka minulla on vain pakollinen liikennevakuutus.

Tiedän, että Jumalan työ kohdallani taas alkaa ja kuinka olenkaan iloinen, että niin käy. Kunnia ja ylistys yksin Hänelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *