TERVEYS

Heräsin tänä aamuna tietynlaiseen ilmestykseen. Olen ollut monen sairauden runtelema. Kaiken sairauden aiheuttaa aina saatana. Jumala vain käyttää sielunvihollista hyväksi, kun haluaa pysäyttää jonkun uskovan, joka elää synnissä tai innoissaan juoksee Jumalan suunnitelman edelle tms. Minulla ei kuitenkaan ole mitään sellaista tällä hetkellä ja silti olen tullut yhä sairaammaksi. Nyt viimeiseksi lääkäri havaitsi minulla sydämen vajaatoiminnan. Jumala ei siis ole syyllinen minun uusiin sairauksiini. Sielunvihollinen haluaa tehdä minut niin sairaaksi, etten pysty tekemään sitä, mitä Jumala on suunnitellut lopulle elämälleni.

Mutta minun ei tarvitse jäädä näihin sairauksiin, vaan minulla on oikeus terveyteen, niin kuin kaikilla muillakin Jumalan lapsilla, jotka ovat antautuneet ehdoitta Jumalalle. Niinpä minun täytyy valloittaa terveyteni takaisin.

Kaikki minä voi Hänessä, joka minua vahvistaa. Fil.4:13

Sielunvihollinen haluaa pitää minut sairaana ja voimattomana, joten minun on taisteltava sitä vastaan.

Olkaa Jumalalle alamaiset, mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee. Jaak.4:7.

Meillä pitää myös olla päällämme Jumalan koko sota-asu, sillä ilman sitä emme kestä.

Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet, sillä meillä ei ole taistelu lihaa eikä verta vastaan, vaan hallituksia vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailman valtiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. Sen tähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu voidaksenne pahana päivän tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa pahan palavat nuolet ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja hengen miekka, joka on Jumalan sana. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella rukoillen joka aika hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta. Ef.6:11-18.

Mutta tämä ei toimi, jos meillä ei ole uskoa siihen. En siis tarkoita sitä, että hyväksymme nämä asiat Jumalan totuutena, vaan että olemme saaneet Jumalalta yliluonnollisen uskon siihen, että nämä toimivat juuri meidän kohdallamme tässä ja nyt. Minä sain tämän uskon tänä aamuna kuin ilmestystietona, että minun pitää taistella itselleni terveys takaisin. Jeesuksen nimessä minä taistelen perkelettä vastaan ja sen on paettava minua kiusaamasta. Yhtään en anna periksi enää sielunviholliselle.

Minulla on ollut aikaisemmin usko siihen, etten saa influenssaa enkä flunssaa, enkä syöpää, nykyisin myös, etten saa koronaa enkä sitä tartuta. Nyt minä vastustan sielunvihollista myös siinä, etten anna mitään uutta osaa terveydestäni sielunviholliselle. Minä kuulun Jeesukselle, en sielunviholliselle. Minä rakastan Jeesusta sydämestäni. En kuitenkaan kuvittele itsestäni liikoja. Olen yhtä lailla heikko kuin muutkin ihmiset, mutta siksi luotankin Jeesukseen, en itseeni.

Meillä on monenlaiset taisteluaseet, jotka Jumala on meille antanut ja tässä taas yksi: Järjenpäätelmien linnakkeiden tuhoaminen Jumalan totuuden tieltä.

Vaikka me vaellammekin lihassa, emme lihan mukaan sodi; sillä meidän sota-aseemme eivät ole lihalliset, vaan ne ovat voimalliset Jumalan edessä hajoittamaan maahan linnoituksia. Me hajoitamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle ja olemme valmiita rankaisemaan kaikkea tottelemattomuutta, kunhan te ensin olette täysin kuuliaisiksi tulleet. 2.Kor.10:3-6.

Tahdon siis levätä Jumalan lupausten varassa enkä epäillä, kuuluuko tämä lupaus minulle nyt. Minulla on ollut tapana epäillä, ettei terveys kuulu minulle juuri nyt, koska Jumala haluaa kouluttaa minut kärsimyksillä ja parantuminen kuuluu joskus kauas hamaan tulevaisuuteen. Mutta juuri nyt se ei minulle kuulu, sillä olen heikko siinä, tässä ja tuossa asiassa ja Jumalan täytyy kouluttaa minua, että vahvistuisin uskossa ja puhdistuisin jne. Minulla on siis järjen päätelmiä, jotka estävät minun parantumiseni ja linnakkeita, jotka ovat tulleet menneisyyteni lyöntien seurauksena. Olen alkanut itsekin uskoa, että olen niin huono ja mitätön, ettei minulle kuulu mitään hyvää, vaan ruoskiminen, jatkuva ruoskiminen. Näitä linnakkeita minä nyt hajoitan Jeesuksen nimessä ja uskon, että perkeleen on väistyttävä elämästäni, jotta siihen alkaisi kuulua myös positiivisia asioita, kuten terveys, ilo, rakkaus, Pyhän Hengen voima ja täyteys jne.

Yksi vastaus artikkeliin “TERVEYS”

  1. Voimia sinulle Seija! Tapahtukoon sinulle uskosi mukaan. Uskon, että jossain kohtaa tulee raja, jonka ylitse vihollinen ei pääse sinua murtamaan. Olet todella kovissa kärsimyksissä, mutta Herra kuitenkin sanoo kaikkiin asioihin viimeisen sanan ja uskon, että se sinun kohdallasi kuuluu: ole turvallisellla mielellä tyttäreni, rakas lapseni. Minä olen Herra sinun parantajasi!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *