Äänitys on alkanut!

Ihanaa! Kaksi ensimmäistä laulua on laulettu. Janika ja minä lauloimme isossa studiossa eilen, sillä en pysty menemään pikkustudioon, koska siellä on portaat. Kuljen rollaattorilla. Samalla kun äänitin, huomasin, että se olikin sitten viimeinen lauluni. Ei yksin ruumiini ole vammautunut, vaan myös ääneni on tullut vanhaksi ja hauraaksi. Mutta äänitin silti Kärsimyksen kukan.

On tapahtunut pikku muutoksia. Katso, katso pyhää Karitsaa laulaakin Helene Kalmari ja Irene siirtyi Golgataan. He tarvitsevat paljon rukousta. En ole ikinä ennen tehnyt äänitettä, jota emme pysty harjoittelemaan. Kuitenkin Jumala antoi käskyn tehdä tämän. Jos tämä onnistuu, se on Jumalan IHME. Kun käsky kävi, lähdin tekemään äänitettä ilman rahaa uskossa luottaen siihen, että Jumala voi täyttää kaikki tarpeemme. Olemme niin hajallamme, kun osa asuu Salossa ja osa Turussa, yksi Koskella ja yksi Kyrössä. Kun välimatkat ovat 50 km suuntaansa ja harjoittemahdollisuus on tunti kerran kuukaudessa, niin onhan se ihme, jos lauluista tulee kuuntelemisen arvoisia. Mutta luotan siihen, että rukous kantaa ja Jumala voi! Olemme saaneet lahjoituksina viiden ensimmäisen laulun rahat, Jumala päättää kuinka monta Asanna äänittää.

Eihän edes ne kaksi ensimmäistä ole vielä valmiita, sillä siinä on vasta piano, rummut ja laulu. Puuttuu vielä kitara ja soolohuilu tms soitin, jolla voimme lisätä äänitteiden monipuolisuutta. Toivon, että neljä laulua olisi valmiita tämän vuoden puolella.

2 vastausta artikkeliin “Äänitys on alkanut!”

  1. Jumaln Siunausta sinulle!

    Kiitos sivuistasi, löysin ne vasta.
    Järjestimme vaimoni Jaanan kanssa tilaisuuksia vuonna 2021 Jokioisten Olohuoneella. Nyt tämän vuoden ollaan järjestetty Ypäjän Olohuoneellla osoite Annantie 2. Ypäjä. Muistan että sinäkin kävit joskus Jokioisilla kun Simo ja Taina Rautiokin oli siellä. Tarvitsisimme pianon soittajaa helmikuun tilaisuuteen, olisiko sinulla mahdollisesti joku tiedossa, jolta voitaisiin tiedustella? Muutenkin ylistyksessämme on puutteita. Kiitos jo etukäteen! Tomi Erlund

    1. Tuolla näkyi olevan 100€:lla piano tori.fi:ssä. SEhän on melkein ilmainen, mutta se on vanhan ajan painava piano. Muista pianoista en tiedä. Näkyi myöskin olevan 350€:lla sähköpiano. Lahjoitettavista pianoista en tiedä.Kaikki ne, joilla on piano, käyttää niitä itse. Jos saatte pianon , älkää ihmeesssä päästäkö enää sitä naista laulamaan, joka viimeksi lauloi. Se oli yhtä kärsimystä. Terveisin Seija Lehtonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *