Korona-karanteenissa

 

Tässä minä istun ja kirjoittelen ja olen karanteenissa korona-viruksen tähden, etten siihen sairastuisi. Se kun on minulle hengenvaarallinen, sillä henkitorveni ja osin keuhkoputkeni ovat litistyneet ja muistuttavat kuun sirppiä. Sen aiheutti v. 2001 paha närästys, joka loppui reflux-leikkaukseen. Mutta ennen kuin leikkausta ehdittiin tehdä, äänihuuleni tulehtuivat vatsahappojen seurauksena ja minulta meni ääni. Sieltä tulehdus levisi henkitorveen ja keuhkoputkiin. Lopputuloksena oli vuoden taistelu hengitysvaikeuksien kanssa, kunnes totuin siihen, etten hengitä enää yhtä vapaasti kuin ennen. Jos minä sairastuisin koronaan, tuloksena olisi tukehtuminen. Mutta luotan Jumalaan, sillä tehtäväni on vielä kesken, enkä tuota virusta saa. Niinpä vietän yksinäisiä päiviä paitsi, että käyn ruokakaupoissa ja apteekissa. Se helpottaa yksinäisyyden tunnetta, kun edes jonkun näkee. Käyn kaupassa välittömästi klo 12.00 jälkeen, koska silloin siellä on rauhallista, kun ole kuin muutama ihminen. Kaiken lisäksi ihmiset pysyvät minusta kaukana, kun olen tämän ikäinen. Kunpa pian taas pääsisin kuntosalille, että saisin kuntoa nostettua. Nyt kyllä olen mennyt takapakkia reilusti. Olen kovasti rukoillut, että Jumala poistaisi koronan eikä uutta aaltoa tulisi. Ehdin jo iloita siitä, että sain vetää ylistystä jonkin aikaa kokouksissa, kunnes korona esti sen.

 

KLIKKAA NIMEÄ KOMMENTOIDAKSESI . . ,

2 vastausta artikkeliin “Korona-karanteenissa”

  1. Hei! En kommentoi nyt mitään, mutta kysyn sinulta, kuinka tulee elää Jumalan mielenmukaisesti lähes jo viisikymmentä vuotta, alkoholistimiehen kanssa.?

    Olin sinuun yhteydessä vuosia sitten, kun tilasin äänitteitänne. Silloin rukoilit perheeni puolesta, kiitos siitä. Profetaalinen rukouksesi valoi uskoa tulevaan, mutta nyt meinaa voimat hiipua! Ystävällisin terveisin Anita

    1. Varmaan vaikeaa. Olitko silloin jo uskossa, kun menit naimisiin? Menitkö naimisiin alkoholistin kanssa ja uskoit, että inhimillinen rakkauss voi muuttaa häntä? Kerro vähän tarkemmin, sillä muuten tuohon on mahdoton vastata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *