PROFETIAT

TOMMY HICKSIN NÄKY V.1961

Sain sanomani 25.kesäkuuta noin klo 2.30 aamulla Winnipegissä Kanadassa. Tuskin olin nukahtanut, kun Jumalan antama näky ilmestyi eteeni. Se tuli kolme kertaa täsmälleen samanlaisena kesäkuun 25. päivän aamuna 1961. Näky vaikutti minuun niin syvästi, että se on täysin muuttanut käsitykseni Kristuksen ruumiista ja lopun aikojen tehtävistä.

Suurenmoisin asia, minkä Kristuksen ruumis milloinkaan on saanut vastaan ottaa, on vielä edessäpäin. On hyvin vaikea saada ihmisiä käsittämään, mitä Jumala yrittää antaa kansalleen lopun aikoina.

Useita viikkoja sitten sain kirjeen eräältä afrikkalaiselta evankelistaltamme Nairobista. Mies oli vaimonsa kanssa matkalla Tanganjikaan. He olivat sekä luku- että kirjoitustaidottomia, mutta me olimme avustaneet heitä yli kahden vuoden ajan. Saapuessaan Tanganjikan alueelle he osuivat pieneen kylään, joka oli määrätty evakuoitavaksi, koska sinne oli iskenyt ruttotauti. Evankelista tapasi sattumalta itkeviä kyläläisiä ja tiedusteli heiltä itkun syytä.

He kertoivat hänelle, että heidän isänsä ja äitinsä olivat kuolleet kolme päivää aikaisemmin, ja he joutuivat lähtemään kylästä. He eivät uskaltaneet mennä majaan, vaan aikoivat jättää ruumiit sinne. Evankelista kysyi, missä ruumiit olivat. He näyttivät majan, mutta kieltäytyivät menemästä sinne hänen kanssaan, sillä he pelkäsivät.

Evankelista ja hänen vaimonsa lähtivät kävelemään pienen mökin suuntaan. ja astuivat huoneeseen, jossa vanhempien ruumiit olivat olleet jo kolme päivää. Mies ojensi yksinkertaisesti kätensä Herran Jeesuksen nimessä ja lausui vainajien nimet ja sanoi: ”Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken elämää palaamaan teidän ruumiisiinne.” Heti paikalla nämä kaksi pakanaa, jotka eivät olleet koskaan oppineet tuntemaan Jeesusta Kristusta Pelastajanaan, nousivat istumaan ja alkoivat ylistää Jumalaa. Jumalan Henki ja voima tuli noiden kahden ihmisen elämään.

Meistä saattaa tuntua oudolta ja uskomattomalta, että tämä on alkua Kristuksen ruumiin toiminnalle lopun aikoina. Jumala ottaa käyttönsä niitä, jotka ihmisten silmissä ovat arvottomia, merkityksettömiä ja tuntemattomia. Hän ottaa käyttöönsä jokaisen miehen ja jokaisen naisen ja vuodattaa heihin Pyhän Hengen voiman.

Apostolien teoista voimme lukea, että Jumala sanoi: ”Viimeisinä aikoina minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle.” Ymmärrämmekö me todella, mitä Jumala tarkoitti, sanoessaan: ”Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle.”? Tuskin itsekään tajuan asian täyttä merkitystä. Jooelin kirjassa sanotaan lisäksi: ”Ja te, Siionin lapset, iloitkaa ja riemuitkaa Herrassa, sillä Hän antaa teille syyssateen, vanhurskauden mukaan, vuodattaa teille syyssateen ja kevätsateen…” (Jooel:2:23). Emme saa ainoastaan sadetta, syyssadetta ja kevätsadetta, vaan näinä viimeisinä aikoina Jumala antaa omilleen kaksin kertaisen annoksen Pyhää Henkeä.

Näyn ilmestyessä eteeni unessa huomasin yhtäkkiä olevani jossain hyvin korkealla. En tiedä, missä olin, mutta katselin sieltä alas maan päälle. Yhtäkkiä näin koko maapallon.

Näin edessäni jokaisen kansan, jokaisen rodun ja jokaisen kielen niin idässä kuin lännessä, niin pohjoisessa kuin etelässä. Tunnistin jokaisen maan ja monia kaupunkeja, joissa olin käynyt. Melkein vapisin pelosta katsellessani suurta näkyä. Sinä hetkenä, kun maapallo tuli näkyviin, alkoi salamoida ja kuulua ukkosen jyrinää.

Salamoiden leimahdellessa joka puolella maapalloa katseeni siirtyi pohjoiseen. Yhtäkkiä näin suuren jättiläisen näköisen hahmon. En voinut lakata tuijottamasta sitä. Näky saattoi minut melkein ymmälle. Jättiläinen oli suunnattoman suuri. Sen jalat näyttivät ulottuvan pohjoisnavalle ja sen pää etelänavalle asti. Sen käsivarret ojentuivat valtamereltä toiselle. Aluksi en edes käsittänyt, näinkö edessäni vuoren vai jättiläisen. Näin, että sen pää kamppaili elämästä. Se halusi elää, mutta sen ruumis oli kauttaaltaan jätteiden peitossa. Toisinaan tämä suuri jättiläinen liikutti ruumistaan, ikään kuin se aikoisi nousta seisomaan. Ja kun se nousi, tuhannet pikku oliot näyttivät juoksevan pakoon. Inhottavat oliot juoksivat pois, mutta palasivat heti, kun jättiläinen taas rauhoittui.

Yhtäkkiä suuri jättiläinen nosti ensin toisen, sitten toisen kätensä kohti taivasta. Samassa hetkessä oliot näyttivät lähtevän pakoon tuhat päisinä joukkoina ja pian ne hävisivät yön pimeyteen.

Hyvin hitaasti jättiläinen alkoi nousta., ja kun se nousi, sen pää ja kädet katosivat pilviin. Noustessaan seisomaan se näytti ravistelevan pois kaiken sitä peittäneen lian ja töryn ja se kohotti kätensä kohti taivasta ikään kuin ylistäen Herraa. Sen kädet ulottuivat pilviin asti.

Yhtäkkiä kaikki pilvet muuttuivat hopeanhohtoisiksi, kauneimmaksi hopeaksi, mitä olen koskaan nähnyt. Se, mitä näin, oli niin valtavaa, että minä en voinut alkuunkaan ymmärtää sen merkitystä. Näky vaikutti minuun niin syvästi, että huusin Herraa sanoen: ”Oi, Herra, mitä tämä tarkoittaa?” Tiesin olevani hengessä ja saatoin aistia Herran läsnäolon unessa.

Hopeisista pilvistä alkoi yllättäen putoilla isoja nestemäisiä valopisaroita jättiläisen päälle. Hyvin hitaasti alkoi jättiläinen sulaa ja painua maahan. Se muuttui sulaksi aineeksi, joka peitti koko maan pinnan.. Nestemäiset valopisarat tulvivat maahan. Näin kuinka jättiläinen näytti sulavan, mutta äkkiä se muuttuikin miljooniksi ihmisiksi maan päällä. Näin kuinka ihmisiä nousi seisomaan joka puolella maailmaa! He kohottivat kätensä ja ylistivät Herraa.

Juuri sillä hetkellä kuului taivaasta valtava ukkosen jyrähdys. Käänsin katseeni kohti taivasta ja näin hohtavan valkoisiin vaatteisiin puetun olennon. En ollut eläissäni nähnyt mitään niin häikäisevää. En erottanut kasvoja, mutta jotenkin tiesin, että se oli Herra Jeesus Kristus. Hän ojensi kätensä kohti ihmisiä – miehiä ja naisia – eri puolilla maailmaa. Kun Hän osoitti heitä, nestemäistä valoa näytti virtaavan Hänen käsistään heihin. Valtava Jumalan voitelu lankesi näiden ihmisten päälle, ja he lähtivät liikkeelle Herran nimessä.

En tiedä, kuinka kauan katselin tätä. Tuntui, että se jatkui päiviä, viikkoja ja kuukausia. Näin Kristuksen käden ojennettuna. Mutta oli murheellista nähdä, kuinka monet ihmiset kieltäytyivät vastaanottamasta Jumalan voitelua ja Jumalan kutsua. Heidän joukossaan oli miehiä ja naisia, jotka minä tunsin ja joiden uskoin vastaavan Jumalan kutsuun. Mutta kun Jeesus ojensi kätensä heitä kohti, he yksinkertaisesti painoivat päänsä alas ja alkoivat perääntyä. Jokainen heistä katosi pimeyteen, joka näytti nielaisevan heitä kaikkialla.

Näkemäni saattoi minut ymmälle. Mutta niitä, jotka vastaanottivat voitelun, oli satoja tuhansia joka puolella maailmaa; Afrikassa, Englannissa, Neuvostoliitossa, Kiinassa ja Amerikassa. Näin, kuinka nämä Jumalan voitelemat ihmiset lähtivät liikkeelle. Heidän joukossaan oli ojankaivajia, pyykkäreitä, rikkaita ja köyhiä. Näin halvaantuneita, näkönsä tai kuulonsa menettäneitä ihmisiä. Mutta kun Herra ojensi kätensä ja he vastaanottivat voitelun, niin he parantuivat ja lähtivät vuorostaan liikkeelle!

Kaikkein ihmeellisintä oli, että kun nuo ihmiset ojensivat kätensä samalla tavalla kuin Herra, heillä näytti käsissään olevan samaa nestemäistä tulta. Ojentaessaan kätensä he sanoivat: ”Minä sanon: tule terveeksi.”

Seurasin edelleen tätä valtavaa lopun ajan toimintaa, mutta en täysin ymmärtänyt sen merkitystä. Niinpä katsoin Herraan ja sanoin: ”Mitä tämä tarkoittaa?” Hän vastasi: ”Tällaista minä teen viimeisinä aikoina. Minä korjaan kaiken sen, mitä erilaiset tuholaistoukat ovat turmelleet. Minun kansani lähtee liikkeelle lopun aikoina. Mahtavan armeijan tavoin he pyyhkäisevät yli koko maan piirin.”

Koska seurasin tapahtumia jostain hyvin korkealta, saatoin nähdä koko maailman. Näin ihmisten kulkevan ristiin rastiin joka puolella maapalloa. Jumalan Henki saattoi hetkessä siirtää jonkun afrikkalaisen Neuvostoliittoon, Kiinaan tai Amerikkaan tai johonkin muuhun paikkaan ja päinvastoin.

Nämä ihmiset menivät kaikkialle maailmaan. He selviytyivät niin tulesta, rutosta kuin nälänhädästä. Ei tuli, ei vainot eikä mikään muu pystynyt estämään heidän etenemistään.

Räyhäävät väkijoukot uhkailivat heitä miekoin ja pyssyin, mutta Jeesuksen tavoin he menivät pois väkijoukkojen keskitse eikä heitä voitu löytää.  He menivät eteenpäin Herran nimessä ja kaikkialla he ojensivat kätensä niin, että sairaat parantuivat ja sokeat saivat näkönsä. He eivät rukoilleet pitkiä rukouksia, ja kun olin kerrannut näyn mielessäni ja ajatellut sitä monta kertaa, tajusin, etten ollut nähnyt yhtään kirkkoa enkä kuullut puhuttavan yhdestäkään kirkkokunnasta. Nämä ihmiset olivat liikkeellä Herran Sebaotin nimessä. Halleluja!

Tämä lopun ajan armeija marssi eteenpäin tehden kaikessa Kristuksen tekoja, palvellen suuria kansan joukkoja kaikkialla maailmassa. Kymmenet tuhannet, jopa miljoonat vastaanottivat Herran Jeesuksen Kristuksen, kun nämä ihmiset astuivat esiin ja julistivat sanomaa tulevasta Jumalan valtakunnasta tänä lopun aikana. Se oli todella suurenmoista, mutta silti oli niitä, joka asettuivat vastarintaan, suuttuivat ja yrittivät hyökätä sanoman julistajien kimppuun.

Jumala tulee ennen näkemättömällä tavalla osoittamaan voimansa näinä viimeisinä aikoina. Nämä miehet ja naiset tulevat kaikista yhteiskuntaluokista oppiarvoihin katsomatta. Seurasin näiden työntekijöiden toimintaa ja huomasin, että jos joku väsyi kesken ja kaatui, toinen tuli nostamaan hänet pystyyn. Ei ollut ”suurta minää” eikä ”pientä minää”, vaan kaikki vuoret alennettiin ja laaksot täytettiin, ja näillä ihmisillä näytti olevan yksi yhteinen asia – heistä virtasi jumalallinen rakkaus, kun he tekivät työtä yhdessä ja elivät yhdessä. Se oli ihaninta, mitä olen koskaan nähnyt. Jeesus Kristus oli heidän elämänsä ainoa sisältö. He jatkoivat työtään, ja minusta tuntui,  että seisoin katselemassa tätä näkyä päiväkausia. Itkin ja nauroin vuoron perään. Oli niin ihmeellistä nähdä ilosanoman leviävän kaikkialle maailmaan näinä viimeisinä aikoina.

Seurasin näkyä taivaasta käsin, ja ajoittain nestemäistä valoa suorastaan tulvi suurten seurakuntien päälle. Ihmiset nostivat kätensä ja ylistivät Jumalaa tunnista toiseen, kun Pyhä Henki laskeutui heidän päälleen. Jumala sanoi: ”Minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle.” Olin todistamassa tämän lupauksen täyttymistä. Ja kaikki, jotka vastaanottivat tämän voiman ja Jumalan voitelun, saivat kokea Jumalan ihmeitä loppumattomiin.

Me kyllä olemme puhuneet ihmeistä, merkeistä ja tunnusteoista, mutta minä en voinut olla itkemättä, kun tänä aamuna kello neljältä taas luin afrikkalaiselta evankelistalta saamani kirjeen. Tämä on vasta alkua sille, kuinka joku ’mitätön, tuntematon ihminen’ menee ja ojentaa kätensä ja sanoo: ”Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken elämää palaamaan sinun ruumiiseesi.” menin polvilleni ja aloin taas rukoilla. Sanoi: ”Herra, minä tiedän, että kaikki tämä tapahtuu, ja minä uskon, että se tapahtuu pian.”

Mutta kun nämä ihmiset kulkivat eri puolella maailmaa, heitä alettiin vainota. Yhtäkkiä kuului toinen voimakas ukkosen jyrähdys, joka tuntui kaikuvan ympäri maailmaa ja kuulin jälleen äänen, joka sanoi: ”Tämä on minun kansani. Tämä on minun rakas morsiameni.” Äänen vielä puhuessa minä loin katseeni maahan ja näin järvet ja vuoret. Haudat aukenivat ja kaikkialla maailmassa kaikkien aikojen pyhät nousivat haudoistaan: heidän noustessaan Jumalan valtakunnan julistajat alkoivat äkkiä kerääntyä joka suunnasta, idästä, lännestä, pohjoisesta ja etelästä ja he alkoivat taas muodostaa jättiläismäistä ruumista. Kristuksessa kuolleet näyttivät nousevan ensin. Pystyin tuskin käsittämään näkemääni. Se oli niin ihmeellistä. Se ylitti villeimmätkin kuvitelmani.

Ruumis muodostui jälleen valtavan jättiläisen kaltaiseksi, mutta tällä kerralla se oli erilainen. Se oli puettu hohtavan valkoisiin vaatteisiin, joissa ei ollut tahraa eikä ryppyä. Kaiken ikäiset ihmiset näyttivät liittyvän tähän ruumiiseen. Etsiessään lopullista muotoaan ruumis yleni hitaasti taivasta kohti, ja äkkiä Herra Jeesus ilmestyi ylhäältä ja asettui ruumiin pääksi. Minä kuulin taas ukkosen jyrähdyksen, joka sanoi: ”Tämä on minun rakas morsiameni, jota minä olen odottanut. Hän on tullut tulen läpi vahingoittumattomana. Häntä minä olen rakastanut maailman alusta asti.”

Viljami Vuolteen profetia v.1924

Vuonna 1950 tapahtui, että Kalajoki-nimisen sanomalehden toimittaja löysi tämän vanhan ennustuksen vanhoja Kalajoki-lehden numeroita tutkiessaan. Hän totesi Viljamin ennustuksen pitäneen paikkansa tähän asti ja julkaisi sitten ennustuksen omassa lehdessään.

Profetian sisältö: Lehtiartikkelissaan toimittaja kertoi, että tämä körttiukko ennusti merkillisiä asioita. Jo viidentoista vuoden kuluttua Suomi joutuisi venäläisten hyökkäyksen kohteeksi. Tämä sota kestää monta vuota, joskin välillä on lyhyt rauhan kausi. Vasta silloin on sodan loppu on lähellä, kun Torniossa noustaan maihin. Sitä ennen hävitetään Rovaniemi niin, ettei jää kiveä kiven päälle ja sama kohtalo odottaa monia muita Lapin paikkakuntia. Seuraa rauhan aika, jolloin nopeassa tahdissa jälleenrakennetaan sodan aiheuttamat tuhot.

Mutta uusi sota puhkeaa vielä tämän sukupolven eläessä. Se alkaa Israelista ja Egyptistä ja se vetää syövereihinsä koko maapallon. Se on monin verroin tuhoisampi kuin sitä edeltänyt sota ja se aiheuttaa kaikille kansoille suuria kärsimyksiä. Tämä sota on kauhea, mutta se ei kestä kauan. Sen loppu on lähellä, kun joukot nousevat Porin seutuvilla maihin. Siellä käydään ankaria taisteluja ja pellonojatkin täyttyvät kaatuneitten verestä. Kukaan ei selviydy voittajana tulevasta sodasta. Sen aikana käytetään jotain uutta tuhoasetta, joka tekee hirvittävää jälkeä. Brittein saaret vajoavat miltei kokonaan mereen ja sama kohtalo on puolen Italian osana. Venäjä elää silloin mahtinsa suuria päiviä. Sitä ei kukaan pysty voittamaan. Räjähdys tapahtuu kuitenkin sisältä päin. Myös Yhdysvalloissa tapahtuu suuria muutoksia. Tämä tuho ja hävitys on välttämätön, jotta Jumalan viha lauhtuisi ja olisi edellytykset ihmiskunnan onnellisen elämän jatkumiselle.

Seuraava rauhan kausi onkin onnekkain, mitä koskaan on koettu. Kansat unohtavat hävityksen jälkeen vihamielisyytensä, elävät keskenään sovussa ja saattavat pian maapallon entistä ehompaan kukoistukseen. Silloin otetaan käyttöön ihmeellinen sähkö. Tulitikkulaatikon kokoinen, mitätön ainemäärä pystyy lämmittämään ja antamaan voimaa  kokonaisille kaupungeille. ja suurimmaksi osaksi sen ansiota on, että ihminen voi vihdoinkin tuntea olevansa onnellinen.

Vuolteen silmien eteen tuotiin Suomen kartta. Se oli ikäänkuin pöydällä, jossa oli mullikka teurastusta varten. Kaksi teurastajaa aloitti työnsä ja paloitteli mullikan. Lihat asetettiin kahteen eri  kasaan. Toiseen laitettiin syötäväksi kelpaavat, hyvät lihat ja toiseen huonot, jätteet ja sisälmykset. Sen jälkeen Suomeen tuli kaksi henkilöä ulkomailta, ja poistuessaan Suomesta peräjälkeen nämä vieraat veivät mukanaan syötäväksi kelpaavat lihat ja jättivät jäljelle vain arvottomat jätteet.

William Boothin profetia lopun ajoista

 

Noina aikoina politiikka ei tunne eikä tunnusta Jumalaa. Koko läntisen maailman valtiopolitiikka on sellaista, että hallinnon eri tasoilla ei enää pelätä Jumalaa. Eurooppaa hallitsee uusi poliittisten johtajien sukupolvi, joka ei pienimmässäkään määrin ota päätöksissään huomioon Jumalaa.

Tulee päivä, jolloin tapahtuu suuri irrottautuminen siitä, mitä Raamattu nimittää täyden totuuden evankeliumiksi. Silloin Raamatun profetian mukaisesti saarnataan korvasyyhyyn. Kuulijat määräävät, mitä saarnatuoleissa julistetaan: ’Puhukaa lempeitä, makeita sanoja. Puhukaa taivaasta, jättäkää meidät vapaiksi, jotta emme joutuisi rasittumaan, kun saarnaatte helvetistä.

Tuolloin kristikunta on täynnä anteeksiantamusta ilman parannuksen tekemistä. Kristikunnasta katoaa se Raamatun oppi, että anteeksisaamista ei voi olla ilman parannuksen tekoa synnistä.

Päivinä ennen Jeesuksen tuloa monet ovat täynnä pelastuksen iloa, vaikka eivät ole uudestisyntyneet ylhäältä.

Noina aikoina tulee olemaan paljon uskontoa ilman Pyhää Henkeä.

Kristus ei ole siellä, missä veri ja tuli eivät ole voimassa – kieltäkää noista sanoista toinen, ja teillä on kristillisyyden muodot, mutta teillä ei ole Kristusta.

Niilo Yli-Vainion Näky 1956

1. Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.

2. Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. Mutta tämäkin kuva katosi.

3. Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla. Taas kuva katosi…

4. …ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.

Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky.

ARKKIPIISPA GUSTAV JOHANSSONIN ENKELI-ILMESTYS V.1920

Arkkipiispa Gustav Johanssonin (1844-1930) enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa. Eräänä pimeänä iltana vuonna 1920 Gustav Johansson oli iltakävelyllä. Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuna. Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, mikä tilaisuus oli vielä näin myöhään. Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri, kirkas enkeli paljastettu miekka kädessään. Jumalan lähettämä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota:
”Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten.
Kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa, jolloin miekka isketään Suomeen.
Yksi isku on jo tullut, mutta kaksi on vielä tulematta. Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua, mutta kolmas on uppoava syvälle kahvaa myöten, ellei kristityt palaa takaisin Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikesta, missä parannusta voi löytyä.”

Seijan näky Suomen herätyksestä v. 2005

Näin v. 2005 näyn, jossa oli Suomen kartta. Koko Suomi oli musta. Sitten sinne tänne syttyi pieniä valopisteitä ja lopulta niitä oli satoja. Vähitellen nämä pienet valopisteet alkoivat laajeta ympäristöön yhdistyen lopulta Suomen kartan muotoiseksi valolevyksi. Tässä vaiheessa alkoi Suomesta liikkua ohuita valolankoja kohti muita maita eri puolella maailmaa. Suomeen tulisi herätys, joka alkaisi ensin muutamista tulella täytetystä uskovista, jotka levittävät Jumalan tulta ympärilleen, kunnes koko Suomi on tulessa. Silloin  lähettää Jumala tulen kantajia levittämään herätystä sinne, missä sitä ei vielä ole. On viimeisen sadonkorjuun aika.

Norjalaisen naisen näky vuodelta 1968!

90-vuotias norjalaisnainen sai näyn vuonna 1968 ja sen kirjasi ylös Emanuel Minos, mutta harkinnan jälkeen hän ei pitänyt soveliaana julkaista näkyä sen radikaalin sisällön vuoksi.

Olosuhteet olivat aivan erilaiset siihen aikaan ja siksi asia unohtui 25 vuodeksi. Emanuel Minos löysi kellastuneen paperin, johon oli ottanut ylös näyn ja pelästyi lukiessaan mitä nainen oli nähnyt.

Tässä 90-vuotiaan naisen näky vuodelta 1968:

”Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan – maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle.

Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet.

Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut.

Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa.

Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä.

Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle.

He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta.

Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut.

Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia.

Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin.

Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan.

Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta.

Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen.

Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt.

CHARLES S. PRICEN PROFETIA V.1946

Vuonna 1946 eli 70 vuotta sitten, juuri ennen kuolemaansa, pastori Charles S. Price (s.1887- k.1947) sai profetian lopunajan herätyksestä ja sitä edeltävästä eksytyksestä.

Aikakauden suurin herätys on nyt valmistumassa, mutta olkaa varuillanne.
On nousemassa myös toinen liike, joukko parantajasaarnaajia, jotka tulevat ilmoittamaan asioitaan. Sisukkaasti ja voimakkaasti nämä tulevat julistamaan oppejaan ja yksityisiä tulkintojaan.

He tulevat väittämään saaneensa erityisen voiman (voitelun), joka lähtee heidän ruumiistaan ja käsistään, että he ovat Jumalan erityisesti valitsemia ja että enkelit ovat ilmestyneet heille. Heidän hyväuskoiset seuraajansa sijoittavat epäröimättä kunnian kruunuja heidän päänsä päälle ja sillä tavoin kunnioittavat ihmisiä ja väheksyvät Kristusta.

Tämä väärä liike käy Jumalan totisen herätyksen edellä ja tekee niin suurta vahinkoa, että sitä on melkein mahdoton korjata.
Tämä on vahingoittava Jumalan rakkaitten lasten uskoa, sillä nämä saarnaajat käyttävät Herramme Jeesuksen pyhää nimeä tavaramerkkinä, jotta saisivat voittoa itselle!
Eilen me lauloimme ’siunauksen sateista’, mutta nyt me odotamme ’tulvaa’. Se tulee eikä kukaan voi pysähdyttää sitä.

Jokaisen ihmeellisen Hengen vuodatuksen tavoin ei tämäkään tuleva ihmeellinen herätys ole oleva minkään vakiintuneen järjestön tai kirkkokunnan aikaansaannosta. Vakiintuneet kirkkokunnat voivat kyllä saada kokea sitä ja iloita siitä, mitä tapahtuu, sekä päästä mukaan puhtaaseen virtaan.

Te olette ajatelleet, että olette saaneet olla mukana ihmeellisissä parantumiskokouksissa? Ehkä olette myös ylistäneet Herraa näistä, mutta odottakaahan hetkinen. Selitän teille, että Jumala on tekevä suurempia huomenna, kuin koskaan aikaisemmin.

Ensin tulee aika, jolloin lihalliset saarnaajat käyttävät parantumiskokouksia voiton tähden. Tämä ’herätys’ on vain kopio siitä aidosta, jonka Jumala on lähettävä.
Mutta odottakaahan hetkinen – sitten tulee se aito, hengellinen tulva, jota kukaan ei voi tukkia.
Silloin Jumala on tekevä suurempia ihmeitä, kuin koskaan aikaisemmin.”
”Älköön teiltä riistäkö voittopalkintoanne kukaan, joka on mieltynyt nöyryyteen ja enkelien palvelemiseen ja pöyhkeilee näyistään ja on lihallisen mielensä turhaan paisuttama.”

– Kolossalaiskirje 2:18
”Ja monet tulevat seuraaman heidän tuhoisia teitään; jonka tähden totuuden tiestä tullaan puhumaan pahaa. Ja ahneudessaan he tulevat tekaistuilla sanoillaan tekemään teistä kauppatavaraa.”
– 2. Pietari 2:2-3 (KJV mukaan)
”Ja te, Siionin lapset, iloitkaa ja riemuitkaa Herrassa, teidän Jumalassanne, sillä hän antaa teille syyssateen, vanhurskauden mukaan, vuodattaa teille sateen, syyssateen ja kevätsateen, niin kuin entisaikaan.”                                                           Jooel. 2:23

Maurice Sklarin profetia lokakuussa 2016

Rakkaat ystävät,

Rosh hashanan, heprealaisen uudenvuoden aattona (pari viikkoa sitten, su 2.10.) puolenyön aikaan minulle tuli Herran sana:

”Varoita Amerikkaa ja kansakuntia! Varoita luopunutta, kompromisseja tekevää seurakuntaa siitä, että tuomiot tulevat pian!

Seurakuntaa tulevat kohtaamaan suuret vainot. Antikristuksen henki ja sen ote kansoista vahvistuu päivä päivältä ja kohta koittaa Saatanan hetki pettää kansakunnat. Antikristuksen henki vastustaa ankarasti Minun voiteluani, joka virtaa Minun ruumiissani, morsiamessani, uskollisissa pojissani ja tyttärissäni, jotka vielä saavat täyden voiton.

Todelliset uskovat erotellaan vääristä, kuten akanat erotellaan jyvistä puimatantereella.

Valtavat joukot pelastuvat vielä ratkaisunlaaksossa. Teiltä riistetään yhtäkkiä oikeudet ja vapaudet, joita nyt itsekkäästi pidätte itsestäänselvyyksinä. Nyt todellinen valinnanmahdollisuus on vain herätyksen tai tuomion välillä. Ohi on sellaisen armon aika, joka sallii synnissä elämisen ja kompromissit ilman seurauksia. Tuomio alkaa Herran huoneesta kuten on kirjoitettu. Sen jälkeen asetan Israelin ennalleen koko maailman nähden ja tuomitsen kansat pyhässä vihassani kuten profeettani ovat selvästi ennustaneet Raamatussa.

Henkinen ja uskonnollinen epäjumalanpalvonta vyöryy moninkertaiseksi ja pettää monet, kun tuomioni päivä lähenee. Elätte profeetallista keskiyön hetkeä. Juoskaa Jumalan luo, ja tehkää parannus pahuudestanne armoistuimeni luona, kun vielä on aikaa. Kun ovet suljetaan ja vaivanaika alkaa, mitä aiotte silloin tehdä? Oi kansani, pyytäkää minulta kaksinkertaista öljyannosta lamppuihinne. Tulen hyvin pian hakemaan voittoisan morsiameni tästä pahasta maailmasta, ja noudan teidät kotiin olemaan luonani ikuisesti, aivan kuten olen luvannut! Pysykää erottautuneina minulle. Pysykää uskollisina loppuun asti, ja saatte kunnian kruunun, joka ei himmene.”

”Nykyisen taloudellisen järjestelmän juuret ovat babylonialaiset ja järjestelmä kaatuu pian, koska se ei kestä hallitsematonta massiivista maailmanlaajuista velkataakkaa. Siten valmistuu tie niin kutsutulle ”Uudelle maailmanjärjestykselle”. Tämä hengellinen, poliittinen ja taloudellinen järjestelmä ei nimestään huolimatta ole uusi – se vie ihmiskunnan antikristuksen orjuuteen, ja jokaisen on palvottava antikristusta säilyttääkseen henkensä.

”Oi kansani, kuulkaa varoituksiani! Aika on tullut!”

”Olkoon aarteenne ikuisissa asioissa. Silloin sydämenne on turvassa ja voitte paeta tulevaa vihaa. Älkää rakastako nykyistä maailmaa ja sen asioita. Kiinnittäkää mielenne taivaallisiin, jotka kestävät ikuisesti. Niitä ei voi kukaan teiltä viedä.”

”Avoin sota Israelia vastaan puhkeaa pian, ja valtava määrä ihmisiä kuolee ympäröivissä arabivaltioissa. Damasko tuhoutuu täysin, eikä sitä koskaan enää rakenneta, kuten olen ilmoittanut Jesajan kirjan 17. luvussa.”

” Tein liiton toisessa maailmansodassa taistelleiden kanssa, ja lupasin antaa Euroopan ja Amerikan kansoille 70 vuoden rauhan ja menestyksen ajan NATON suojassa, koska nämä kansat pysäyttivät Natsi-Saksan ja edesauttoivat Israelin valtion syntymää.

70 vuoden aika on ohi.

”Tämä paha sukupolvi on unohtanut Minut. Palvotte demoneja ja paholaisia ettekä Minua. Olette kääntäneet uhmaten selkänne Minulle. Rauhan siunaus väistyy pian! Psalmi 83 ja Obadjan kirja toteutuvat kirjaimellisesti. Samoin sen jälkeen Hesekielin luvut 38 ja 39. Minä nöyryytän myös Iranin, Venäjän ja niiden liittolaiset, kun ne jälleen yrittävät tuhota Minun kansani.”

”Tuhoan varmasti sotaisat islamistihallitukset, jotka terrorisoivat Lähi-itää ja monia kansoja. Israel on houkutuslintuni, jolla vedän kansat ansaan. Nousen ja taistelen kuten soturi puolustaakseni liittoani, jonka tein Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa. Kuten te olette tehneet Israelille, niin Minä varmasti teen teille”.

Te Israelin ikuiset viholliset – kuulkaa Herran sana! Teidät lyödään! Te kaadutte ja tuhoudutte koko maailman silmien edessä ettekä enää koskaan nouse! Silloin kaikki tietävät että minä olen Korkein Jumala, Minä Olen Pyhä Jumala – Israelin Pyhä, kuten sanassani on selvästi kirjoitettu. Jo alusta alkaen olen ilmoittanut, mitä lopussa tapahtuu. Kaikki käy toteen juuri niin kuin on kirjoitettu!”

”Kokoan kansakunnat Jisreelin laaksoon, jota myös Harmageddoniksi kutsutaan, ja tuomitsen teidät siellä”.

Tuhoan suuni miekalla kaikki, jotka vihaavat Minua, Minun kansaani tai Minun maatani, kun palaan perustamaan kuningaskuntani maan päälle. Se ei ole satua tai uskonnollinen myytti. Kaikki tapahtuu kirjaimellisesti teidän silmienne nähden. Mikään ei voi estää näitä tapahtumasta hyvin pian!”

”OI MAA, MAA, MAA – KUULE HERRAN SANA!”

Jeshua Messias

Maurice Sklar
Maurice Sklar Ministries
www.mauricesklar.com 

Judah Ben Samuelin ennustus v.1217

Esipuhe:  Ilman Jumalaa täysin käsittämätön ennustus v.1217. Mooseksen lain mukainen riemuvuosijakso Raamatussa on  50v. Silloin mm. köyhtyneet ja maansa menettäneet saivat palata perintömailleen takaisin. Velat nollattiin ja samoin kaikki orjat tuli päästää vapaaksi. Ihmeellistä, että Jumala toimii vieläkin, tänä päivänä tämän määrittämänsä jaksotuksen mukaisesti ja toteuttaa ennustuksiaan 50 vuoden rytmillä, aivan Messiaanisen ajan alkuun saakka. Tämän näemme alla olevasta, erittäin merkittävästä ennustuksesta, jonka antoi juutalainen Rabbi Judah Ben Samuel v.1217. Hän johdattaa ennustuksillaan meidät aivan vuoteen 2017 saakka, jolloin hän sanoo Messiaanisen ajan alkavan. — Omien laskelmieni  mukaan Hoosean kirjan pohjalta, olemme siirtyneet 1000v.- päivissä ’kolmanteen’ päivään, josta Herra on luvannut Israelille: Hoos. 6: 1 ”Tulkaa, palatkaamme Herran tykö, sillä hän on raadellut meitä, ja parantaa meidät, hän on lyönyt meitä, ja sitoo meidät. 2 Hän tekee meidät eläviksi kahden päivän kuluttua, kolmantena päivänä hän meidät herättää, ja me saamme elää hänen edessänsä.” — Se muuten tapahtuu, sillä Herra ei valhettele.

Kaikki melske mikä täyttää maailman tänä päivänä: sodan uhka, maanjäristykset, tulivuoren purkaukset, veden paisumukset, tsunamit, pyörremyrskyt, epidemiat, nälän hädät, ihmisten keskuudessa lisääntyvä rakkaudettomuus, maailman kasvava viha Israelia kohtaan, kaikki tämä viittaa vain yhteen suuntaan, että lopun ajat ovat jo käsillä.
Etelä-Afrikkalainen pastori, F.M. Riley, on lähettänyt maailmalle profeetallisen viestin. Tässä muutama rivi hänen kirjoituksestaan Samuel Korhosen kääntämänä:

Vuonna 1217 juutalainen Rabbi Judah Ben Samuel profetoi että Turkin ottomaanit tulisivat hallitsemaan Jerusalemin Pyhää kaupunkia kahdeksan riemuvuoden ajan. Riemuvuosi on 50 vuoden jakso (3 Moos 25:8-13). Kahdeksan riemuvuotta on siis 400 vuotta. Ja kuinka kävikään, 300 vuotta myöhemmin, vuonna 1517 Turkin ottomaanit valtasivat Jerusalemin kaupungin ja hallitsivat sitä seuraavat 400 vuotta. Liittoutuneet joukot ajoivat heidät lopulta vuonna 1917 ulos kaupungista ja Pyhältä maalta. Rabbi Judah Ben Samuelin profetia 400 vuodesta toteutui täsmälleen ja vuodelleen.

Sama Rabbi oli myös profetoinut että yhdeksännen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi ”ei kenenkään maata.” Tämä toteutui täsmälleen vuosina 1917-1967 johtuen siitä tosiasiasta, että Kansainliitto asetti Pyhän maan Brittiläisen Mandaatin alaiseksi, eikä se ”kuulunut” millekään valtiolle. Vielä Israelin Itsenäisyyssodan jälkeen vuosina 1948-1949 Jerusalem oli edelleen jaettu maakaistalla, mikä meni suoraan kaupungin sydämen läpi Jordanian hallitessa kaupungin itäosaa ja Israelin läntistä. Tuon maakaistan katsottiin olevan ja sitä kutsuttiin nimellä ”ei kenenkään maa” sekä israelilaisten että jordanilaisten taholta. Jokainen tuolle kaistalle astuva ammuttiin…Vasta kuuden päivän sodassa vuonna 1967 Israelin armeija valloitti Pyhän maan, koko Länsirannan ja koko Jerusalemin kaupunki siirtyi takaisin Israelin omistukseen. Täten jälleen kerran tämän Rabbin 750 vuotta aikaisemmin antama profetia toteutui kirjaimelleen [yhdeksännen riemuvuoden aikana (1917-1967) Jerusalem ”ei ollut kenenkään maata.”

Eikä siinä vielä kaikki. Sama Rabbi profetoi myös että kymmenennen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi juutalaisten hallinnassa ja Messiaaniset ”lopunajat” alkaisivat. Kymmenes riemuvuosi alkoi vuonna 1967 ja päättyy vuonna 2017.

Alkaa Herran päivä.

Jukka Rokan näky v.1980

Näin edessäni patsaan. Se oli kuin Danielin näkemä kuvapatsas, mutta tämä näkemäni kuvasti Kristusta ja seurakuntaa. Tämän patsaan pää säteili rakkautta. Ruumiskin näytti vahvalta ja voimakkaalta. Sen rintakehässä luki sana ”Israel”. Pää katseli sitä ja huokaisi syvään. Sydämen kohdalle ilmestyi sana ”Alkuseurakunta”. Se valtasi koko ruumiin – jopa sana ”Israel” katosi. ruumis näytti todella vahvalta ja elinvoimaiselta. Sitten vatsan kohdalle ilmestyi kirjoitus: ”Roomalaiskatolinen kirkko, yksi ja ainoa”. Mutta nyt koko vatsa joutui kuin synnytyskipuihin ja se muuttui visvaa valuvaksi paiseeksi. Ja totisesti: siitä ”syntyi” ulkopuolisen voiman vaikutuksesta ”eläviä lapsia”. Mutta sitten tapahtui kauheaa: nämä syntyneet lapset joutuivat kidutettaviksi ja niitä tapettiin. Mutta jatkuvista vainoista huolimatta myös ”synnytyskivut” jatkuivat: syntyi sanoja: ”luterilaiset”, ”anglikaanit”, ”presbyteerit”, ”episkopaalit”, ”metodistit”, ”baptistit”, ”helluntailaiset” ym. – ja pää……itki!

Kuulin jatkuvana huutona eri ryhmien taholta: ”Lähtekää siitä ulos, te, minun kansani!” Mutta tuo huuto oli kuin kuolleiden luiden kolinaa: huuto ei ollut Pyhän Hengen vaikuttamaa huutoa, vaan kiihkeää opinkiistojen ilmaisua.

Yhtäkkiä kävi kuin ”humahdus”, ja se sai liikettä luihin. Käsivarret alkoivat liikkua huitoen sinne tänne. Samoin jalat alkoivat käydä, mutta nekin vetivät eri suuntiin. Koko ruumis näytti kuin repeilevän kappaleiksi, sillä nyt ruumiiseen ilmestyi sinne tänne kiskovia jalkoja ja käsivarsia sadoittain, ja ne kaikki olivat toistensa tiellä, eikä matka edistynyt. Päästä valuivat kyyneleet, kun koko ruumis oli kuin rikkirevittyä, runneltua lihaa. Pää itki, sillä olivathan kristityt itse ristiinnaulinneet Herransa ruumiin, repineet pyhien seurakunnan….. Se oli täynnä oppia, riitaa, kateutta, vihaa.

Nyt ilmestyivät sanat ”Pyhä Henki” ja ”karisma”, ”liittykää toisiinne rakkauden siteillä…..olettehan samaa ruumista!” jotka kaikuivat pään vaativana huutona. Ja ihmeekseni näin, että yhä uudet ja uudet jalkaparit alkoivat asua tasatahtia, ja samalla nämä ”tasatahtiset” kuin näkymättömän voiman kautta alkoivat irrottautua tuosta lahoamaisillaan olevasta ruumiista, jonka yhtäkkiä huomasin olevan ilman päätä! Se oli päätön ruumis! Samalla näin näiden ”tasatahtiin” päässeiden muodostaneen todellisen ruumiin, joka nyt oli kiinteästi liitettynä päähän. Päästä lähtenyt rakkauden virta pyyhkäisi pois kaiken lian ja saastan, kaikki haavat ja vammat, jotka nyt kirouksena laskeutuivat tuon vanhan kirkkoruumiin ylle saaden senkin käymistilaan..

Todellinen Kristuksen ruumis seisoi ylväänä päähän liitettynä, kuin jotain odottaen. Ja nyt sen ylle sidottiin leveä kultainen vyö, jossa luki: ”Rakkaus – täydellisyyden side”.

Tämä ”täydellisyyden side”-”Rakkaus” – liitti yhteen kaikki ”patsasruumiin” eri osat, lihaksiston, luuston, elimistön – koko uudestisyntyneiden ruumiin! Niinpä tähän elävään ”patsaaseen” ilmestyivät sanat: ”Kristuksen ruumis – Jumalan seurakunta”. Ja sen rinnalla seisoneeseen, eri uskontojen kuolleista luista koostuneeseen kyhäelmään, joka ulkoisesti näytti mahtavalta. mutta sisäisesti oli täynnä kuolleiden luita ja kaikkea saastaa, kirjoitettiin sanat: ”Suuri Babylon”. Ja sitä katseli kauhistuneena synnytyskivuissaan kiemurteleva vaimo – Israel…..

Yhtäkkiä kävi kuin väkevä tuulispää, joka tempasi ylös tämän Hengestä syntyneen, Herransa tuloa odottaneen Kristus- ruumiin, joka oli lopullisesti liittyvä päähän…..

Alhaalla maan kansat vaikeroivat ja sieltä kuului myös viimeinen uloskäsky, koskien Israelia ja kaikkia vielä jäljellä olevia pyhiä – tyhmät neitsyet: Lähtekää ulos, te, minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa”(Ilm.18:4)

Mutta Kristuksen ruumis, seurakunta – morsian, kohosi ylös. He nousivat kuin kirkkaat tähdet kaikista kansoista, heimoista, kielistä ja sukukunnista, kaikista uskovien piireistä yli kirkkokuntarajojen.

Vladimir Solovjevin profetia

Venäläinen filosofi Vladimir Solovjev (1853-1900) ennusti hämmästyttävän tarkasti 1900-luvun tapahtumia. Osa hänen ennustuksistaan koskee 2000-lukua eikä ole vielä toteutunut.

1900-luvusta Solovjev profetoi v. 1900: ”Seuraavasta vuosisadasta tulee suurten sotien aikaa. Maailmansotien kautta mennään väistämättä yhtyneeseen Eurooppaan, eräänlaiseen Euroopan yhdysvaltoihin, jolle syntyy yhteinen hallintoelin, Euroopan neuvosto. Kun löyhää liittoa on mahdotonta johtaa, lujitetaan turvallisuussyistä yhtynyt Eurooppa liittovaltioksi ja valitaan vanha kenraali sen johtoon. Koska hänellä on suursijoittajana yhteydet, niin rahamaailmaan kuin sotilasvoimiinkin, hän onnistuu tehtävässään erinomaisesti. Lopulta Euroopan johtoon
nousee suuri ihmiskunnan hyväntekijä – Antikristus.”

Solovjevin mukaan Antikristus tulee olemaan vakaumuksellinen spiritualisti, ihailtu hyväntekijä, asialleen omistautunut aktiivinen pasifisti, kasvissyöjä ja päättäväinen eläinten oikeuksien puolustaja. Antikristus ei ole ”periaatteessa” vihamielinen Kristusta kohtaan. Itse asiassa Antikristus arvostaa Kristuksen opetuksia. Mutta Antikristus tulee hylkäämään Kristuksen ainutlaatuisuuden, ylösnousemuksen ja sen, että Jeesus elää tänä päivänä.

1900-lukua koskeneet ennustukset, kuten kaksi maailmansotaa ja Euroopan Unioni ovat jo toteutuneet. Solovjevin profetia tulevasta Antikristuksesta tulee toteutumaan yhtä varmasti kuin hänen viime vuosisataa koskeneet ennustuksensa.

 Shaukat Anjamin näky v.2019

Paljastukset ja myrsky ovat tulossa

Kun olin rukouksessa Suomen ja Euroopan puolesta, Herran Henki näytti sen moraalisen, sosiaalisen ja poliittisen tilanteen, jossa elämme. Yhteiskunta on vihollisen tuhoama ja sosiaalinen elämä on kaukana jumalallisen elämän standardeista.

Uskonnollinen, poliittinen ja taloudellinen valtaeliitti on edennyt pitkälle riistäessään heikoilta, köyhiltä, lapsilta, naisilta ja vanhuksilta heidän oikeuksiaan, kunnioitustaan ja arvokkuuttaan. Nyt on aika Kristuksen ruumin rukoilla oikeutta ja Jumalan tuomiota jokaisen vääryydentekijän ylle. Heidän täytyy tulla valkeuteen, tunnustaa syntinsä ja saada tuomio. Rukoilemme heidän sielujensa puolesta, koska vain parannuksenteon kautta heidän sielunsa voi pelastua.

Herran Henki näyttää myös, että Hän tulee paljastamaan eliitin synnit ja tuo heidät tuomiolle. Kristittyinä meidän tulee rukoilla, ettei kukaan heistä pääse pakenemaan, olivatpa he sitten Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa tai Suomessa. Mikä tahansa heidän tittelinsä on: piispa, pastori, presidentti, prinssi, ne eivät tule heitä pelastamaan.

Tuomio tulee Herralta, mutta uskovien täytyy rukoilla, että maallinen auktoriteetti on rehellinen ja rohkea tuomaan jokaisen vääräntekijän tuomion eteen ja oikeus voi tapahtua. Kristuksen ruumin rooli on tärkeä tässä asiassa.

Tämä tulee olemaan suuri ravistelu, jollaista ei ole lähihistoriassa nähty. Joitakin kuninkaallisia perheitä tulee myös paljastumaan. Myrsky ja ravistelu tulevat kohtamaan ihmiskauppaa, pedofiliaa, seksuaalisia väärinkäytöksiä ja rahan pesua. Miljardeja euroja pyörii tässä ihmiskaupassa ja uhreina on satoja tuhansia ihmisiä.

Kuulen Hengen sanovan: ”Nyt riittää, vääryydentekijät joutuvat tuomiolle”.

Herran Henki sanoo, että näin tulee tapahtumaan, jos Jumalan ihmiset rukoilevat yksimielisesti, että Jumala lähettää oikeutensa ja tuomionsa taivaasta. Jumala haluaa levittää pyhän pelkonsa yli koko maanpiirin myrskyisellä räjähdyksellä ja samaan aikaan tämä ravistelu tekee tietä lopunajan herätykselle, jopa ennen seurakunnan ylöstempausta.

Rukoillaan kaikki Herraa nöyrästi ja pyydetään Hänen oikeuttansa, aamen!

 Shaukat Anjamin näky v. 2017

Näin hyvin suuria mustia lintuja Euroopan yllä ja myös Suomen ilmatilassa. Mustat linnut olivat niin suuria, että ne pystyivät hyökkäämään ja nostamaan ihmisen. Kysyin Pyhältä Hengeltä: ’Mitä tämä tarkoittaa?’ Uskon, että Pyhä Henki sanoo: ’Pimeyden valtojen toiminta kiihtyy.’ Tämä tarkoittaa, että meidän kristittyinä tulee olla tietoisia taistelusta, jossa olemme (Ef. 6:12).

Sitten tuli kolme sanaa: ’Varoita, opeta, lohduta.’ Kysyin jälleen, mitä nämä sanat tarkoittavat. Herran Henki sanoo, että nämä sanat ovat ensisijaisesti kaikille kristityille ja hengellisen työn tekijöille. Tässä on selitys näille sanoille:

  • Varoittaa hengellistä kansakuntaa ja maallista kansakuntaa tulevasta tuomiosta ja ravistelusta. Pian myös tuomio voimistuu ja sen seurauksia myös kristityt kokevat. Tämän tähden kaikkia on varoitettava.
  • Kristittyjä tulee opettaa ojentautumaan ja pitäytymään kirjoitetussa Jumalan sanassa, jotta kompromissit eivät saa seurakuntaa valtaansa.
  • Meidän tulee lohduttaa niitä, joilla on särkynyt sydän (Jes. 58). Nyt on aika oppia lohduttamaan toinen toistamme, ennen kuin tulevat vaikeat ajat, jotka voivat olla jo ovella.

Pihtiputaalla huhtikuun 2. päivänä 2017

HANNA CASTRENIN NÄKY 1910-LUVULTA

Jumala on näyttänyt minulle, että Hänellä on viimeisinä päivinä Suomessa 70 Suomen kirkon luterilaista pappia, jotka Hän tulee täyttämään Pyhällä Hengellään ja Tulellaan. 70 pappia, jotka tulevat mullistamaan hengellisen maantiedon Suomenniemellä. 70 luterilaista pappia, jotka ovat ennen kaikkea Kristuksen pappeja ja tahtovat viedä sen Tulen, minkä se saavat taivaasta ylitse kaikkien kirkkokuntien ja liikerajojen.

Kysymyksessä on Suomen viimeinen herääminen. Mutta nämä 70 pappia tarvitsevat sitä, että löytyy 6 tai 7 kristittyä, jotka vihkivät itsensä rukoustaisteluun ja rukoustyöllänsä tulevat nostattamaan Jumalan tahtoa palvellen nämä 70 pappia niin, että he pystyvät irtautumaan kahleista, jotka sitovat heitä luopumukseen, kirkkotaisteluihin ja tällaiseen niin, että heistä tulee vain Herrastansa riippuvaisia pappeja. Kahleet ovat kovat, mutta nuo 6 tai 7 kristittyä Suomenniemellä, heillä on kädessänsä avaimet, joilla he avaavat rukoustyöllänsä nämä kahleet.

Kun rukoilemme henkikastetta 70 Suomen papille, siinä on se rako, jonka kautta Jumala pääsee toimimaan. Ei pitäisi vain pitää rukouskokouksia, vaan kun nämä päivät ovat käsillä, kristittyjen Suomessa tulee oppia rukoilemaan niin kuin haaksirikkoon joutuneet rukoilevat, jotka käsittävät, ellemme saa laivaa, joka tulee lähelle tätä kalliota, niin tähän me kuolemme ja meri meidät vetää mukanaan.

SEIJA LEHTOSEN NÄKY 12.1 2018

YLISTYSHETKESSÄNI NÄIN VALTAVAN KORKEAN AALLON (KORKEAMPI KUIN MIKÄÄN KERROSTALO SUOMESSA), JOKA OLI TÄYSIN LÄPINÄKYVÄ. SIINÄ EI OLLUT AINOATAKAAN SAMENTUMAA. VESI OLI TÄYSIN PUHDASTA. SE OLI MYÖS TÄYNNÄ KIRKKAUTTA. SITÄ TUSKIN OLISI PYSTYNYT KATSOMAAN INHIMILLISILLÄ SILMILLÄ. SIINÄ OLI VALTAVA VOIMA. MIKÄÄN EI KESTÄNYT SEN EDESSÄ. NÄYSSÄ SE TULI KOHTI SUOMEA JA OLI JO HYVIN LÄHELLÄ MAATAMME. PYHÄ HENKI OLI NÄYN AIKANA NIIN VOIMAKAS, ETTÄ ALOIN ITKEÄ. JÄLKEENPÄIN HUOMASIN TÄYTTYNEENI PYHÄLLÄ HENGELLÄ.

Tauno Rantalan profetia v.2007

”Näin sanoo Herra: Minä olen sama Jumala, joka aikaisemminkin olen puhunut tämän maan päättäjille ja kansalle etsikkoajasta saman profeettani kautta. Minä olen katsellut, kuinka tämä kansa ja sen yksilöt elävät syvällä syntielämässä. Ei ole Jumalan pelkoa. Tosin on tässä kansassa pieni joukko, joka pelkää ja rukoilee Jumalaa siunaten myös omaisuuskansaani Israelia.

Nyt on tultu sille rajalle, että synnin mitta on tullut täyteen. Minä en voi sietää enempää. Ja Minä, Herra, päätökseni mukaan annan tulla tähän maahan ahdingon ajan ja samalla otan pois tätä korkeaa elintasoa. Minä arvostan niitä, jotka vievät elintarpeita toisiin maihin, että ei niin paljon ruokaa menisi hukkaan. Tulee ahdinko, joka näkyy ja kuuluu joka päivä. Verenvuodatusta en anna tulla. Minä annan tämän ahdingon tulla hyvin äkkiä. Siihen ei ehdi apuun EU eikä YK, koska se tulee Minulta.

Silloin kun tämä tapahtuu, te käytte polvillenne ja alatte huutaa minun puoleeni. Niinä päivinä Minä herätän synnintunnon, ja silloin te heräätte tekemään parannusta Jumalan pilkasta, kaikista haureuksistanne, juoppouksistanne, saatananpalvonnastanne, öisistä orgioistanne, alastomuuksistanne ja hirvittävistä synneistänne. Minun pitäisi kohta pyytää anteeksi Sodoman ja Gomorran kansalta, jotka Minä hävitin syntielämän tähden, jos en puuttuisi tähän kauheaan elämänmenoon. (1. Moos. 19:15-29.)

Minä annan mahdollisuuden kääntyä pois pahuudestanne. Sillä Minulle ei ole mieleen jumalattoman kuolema, vaan kun hän kääntyy pois pahuudestaan, niin hän saa elää. (Hes. 18:23.) Minä nostan miehiä ja naisia, jotka varustan sellaisilla armolahjoilla ja valtuuksilla, että kaduillakin kulkevia, synnintunnossa olevia ja myös sairaita he julistavat vapaiksi ja terveiksi. Ne ovat niitä päiviä, jolloin rukoilijoiden rukouksiin vastataan ja korjataan satoa Jumalan valtakuntaan. Monia tunnustekoja ja ihmeitä Minä teen ja osoitan epäuskoisellekin ihmiselle, että on olemassa elävä Jumala, jolle ei ole mikään mahdotonta.

Minä rakastan niin paljon tätä kansaa, että Minä armossani tämän kaiken teen, tutkien jokaisen ihmisen henkilökohtaisesti, tahtooko hän tulla minun tyköni ja pelastua iankaikkiseen elämään. Minä olen antanut Poikani Jeesuksen kuolemaan, että jokaiselle, joka Häneen uskoo, annetaan Poikani veren kautta synnit anteeksi.

Tämä on Minun sanomani tälle kansalle tulevista päivistä. Herra ei tee mitään ilmoittamatta siitä palvelijoillensa profeetoille.

Muistiin merkinnyt Espoossa 17.11.2007

Tauno W. Rantala, saarnaaja

David Wilkersonin profetia Suomelle

Wilkersonin mukaan Jumalan Pyhä Henki etsii sekä löytää janoisia sydämiä NeuvostoliitostaKiinasta ja Itä-Euroopasta. Hänen mukaansa Jumala suo idän ja lännen välille hetkellisen aselevon, jotta sen aikana levitettäisiin evankeliumi kommunistimaihin. Wilkersonin mukaan evankeliumin tie Neuvostoliittoon kulkisi Suomen kautta ja että Suomessa tapahtuva Pyhän Hengen toiminta leviäisi Neuvostoliittoon. Lyhyen vapauden aikana tapahtuisi hengellistä herätystä, mutta sitten ovet äkkiä sulkeutuvat sekä alkaa mieletön vaino, joka vetää mukaansa herätyksen piirissä olleet kansat, Wilkerson toteaa.[35]